YYS

Yetkilendirilmiş yükümlü statüsü olarak bilinen YYS işletmelere önemli avantajlar sağlayan bir belgedir. Yaptığı iş gereği gümrük ile yakın temasta olan kişiler için bu süreçlerde elde edilecek olan her türlü avantaj çok önemlidir. Bu statü ile de kişilere hem gümrük işlemlerinde muafiyet hem de oldukça önemli avantajlar sunulmaktadır. Bu yüzden de özellikle işletmeler için bu statüye sahip olmak son derece önemlidir. Sizlerde bu statüye sahip olmak istiyorsanız bu alanda sunulan danışmanlık hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

YYS Ne Kazandırır?

Yetkilendirilmiş yükümlü statüsü sizlere ne kazandırır merak ediyorsanız sizlere bilgi vermek istiyoruz. Bu statü sayesinde uluslararası alanlarda ticaret yapan kişiler gümrük işlerinde önemli avantajlar elde eder. Bu da onlara maliyetten ve zamandan tasarruf sağlar. Ticaret söz konusu olduğunda da doğal olarak zaman ve maliyetin ne kadar önemli olduğu anlaşılmaktadır. YYS ile kişiler hem zaman hem de maliyette avantaj elde eder. Bu da daha başarılı olmak için onlara yardımcı olur. Rakiplerinin önüne geçmesi ve daha başarılı olması için mutlaka bu statüye ihtiyaçları vardır. Bu yüzden de mutlaka bu statünün elde edilmesi gerekir. Sizlerde bizler ile iletişime geçerek bu statüyü elde etmek için ihtiyacınız olan tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

YYS Sahibi Olmanın Avantajları

Yetkilendirilmiş yükümlü statüsü işletmelere önemli avantajlar sağlar. Bunların neler olduğu konusunda bilgi almak istiyorsanız bizler ile iletişime geçebilirsiniz. Bizler bu alanda danışmanlık hizmeti veren önemli bir ekip olmaktayız. Bundan dolayı sizlere en iyi bilgiyi verecek önemli bir ekip olmaktayız. Genel olarak YYS sahibi olmanın avantajları hakkında bilgi verecek olursak. Şöyle ki;

  • Hem sürede hem maliyette çok ciddi bir avantaj
  • Eşyaların tesislere sevk edilmesi sırasında öncelik ve kolaylık
  • Kısmi teminat uygulaması
  • Yasal ticaret imkânı
  • Eski beyan usulü
  • Gümrükleme, taşıma ve Antrepo gibi maliyetlerde ciddi bir düşüş
  • Sınır kapılarında diğer kişilere oranla öncelikle geçiş yapabilme hakkı
  • Dünya genelinde yüksek itibar görmek
  • Eşyaların gümrüklerde incelenmesi ve muayene edilmesi sırasında muayene öncelikleri
  • Yeşil hat uygulaması
  • Anlaşmanın tarafı olan ülkelerde de aynı şekilde ayrıcalıklar

Yukarıda saydığımız avantajlardan yararlanmak istiyorsanız yapmanız gereken öncelikle iyi bir danışmanlık firması bulmak olacaktır. Bu alanda iyi bir danışmanlık firması nasıl buluruz diye merak ediyorsanız da sizlere yardımcı olmak istiyoruz. Sizlere bu konuda en iyi şekilde danışmanlık hizmeti vermekteyiz.

YYS Danışmanlık Hizmetleri

Yetkilendirilmiş yükümlü statüsü almak için kişilerin öncelikle başvuru sürecini iyi bir şekilde tamamlaması gerekir. Bunun içinde bu alanda uzman ve tecrübeli bir danışmanlık firmasından yardım alınması gerekir. Danışmanlık hizmetleri son derece önemli ve gereklidir. Bu yüzden bu alanda aslında birçok danışman firması vardır. Ancak bunların arasında tecrübeli ve uzman bir ekip bulmak her zaman kolay değildir. YYS danışmanlık hizmetleri konusunda alanında en iyi ekipler ile çalışmak istiyorsanız mutlaka bizler ile iletişime geçmeniz gerekir. Sizlere en iyi şekilde yardımcı olacağımızdan emin olabilirsiniz.

YYS Danışmanlık Ücretleri

Yetkilendirilmiş yükümlü statüsü danışmanlık hizmeti almak isteyenlerin doğal olarak merak ettiği konulardan biri de bu danışmanlık hizmeti için ödenmesi gereken ücrettir. Kişiler alacakları hizmetin doğal olarak kaliteli ve uygun fiyatlı olmasını istemektedir. Böyle bir ekip bulmakta hiç kolay değildir. Ancak YYS danışmanlık hizmetleri konusunda bizleri tercih ettiğinizde hem uygun fiyatlı hem de kaliteli hizmet alabilirsiniz. Sizlere tüm tecrübemiz ve uzmanlıklarımız ile yardımcı olmaktayız. Sizlere ayrıca hizmet vermekten memnuniyet duymaktayız. Bu yüzden bizleri tercih ettiğinizde alacağınız hizmetten memnun kalacağınızı rahatlıkla söyleyebiliriz. Benzeri bilgiler için https://www.consulturkglobal.com/ adresini ziyaret edeblirsiniz.