YYS

Yetkilendirilmiş yükümlü statüsü birçok işletmenin sahip olmak istediği önemli bir durumdur. YYS olarak da ifade edilen bu statü sayesinde işletmeler gümrük işlemlerinde büyük avantaja sahip olmaktadır. Konu hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenler için yazımızda bilgi vermek istiyoruz. Bu alanda danışmanlık hizmeti veren önemli ekiplerden biri olmaktayız. Sizlerde tecrübemizden ve uzmanlığımızdan yaralanmak istiyorsanız bizler ile iletişime geçebilirsiniz. Sizler istediğiniz her an destek vermek üzere hazırda beklemekteyiz. Bu yüzden bizler ile istediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz.

YYS Sizlere Ne Kazandırır?

YYS yani yetkilendirilmiş yükümlü statüsü sizlere ne kazandırır merak ediyorsanız sizlere bilgi vermek istiyoruz. Öncelikle bu statü daha çok uluslararası ticaret yapan kişileri ilgilendirir. Bilindiği gibi ithalat ve ihracat ile uğraşan kişilerin sıklıkla gümrük işlemleri ile ilgilenmesi gerekir. Bu yüzden kişilerin gümrük işlerinde hayatını kolaylaştıracak önemli yardımlara ihtiyaçları vardır. Yetkilendirilmiş yükümlü statüsü de tam olarak kişilere bu kolaylığı sağlayan bir işlemdir. Yani kişiler bu statü ile rahatlıkla gümrük işlerini halledebilir ve hem maliyetten hem de zamandan tasarruf sağlayabilir. Bu da onlara önemli faydalar sağlar.

YYS Almak Kolay Mı?

Yetkilendirilmiş yükümlü statüsü almak kolay mı merak ediyorsanız sizlere bu konularda da bilgi vermek istiyoruz. Öncelikle bu statüyü herkes alamamaktadır. Yani bu statüyü almak isteyenlerin yerine getirmesi gereken bazı koşullar vardır. Bu koşulların neler olduğu konusunda bilgi verecek olursak. Şöyle ki;

  • Kişilerin mutlaka ticari kayıtlarının izlenebilir olması gerekir.
  • Güvenilir olmalı ve bu güvenilirliğini de aynı zamanda kanıtlamalıdır.
  • Son 1 yıl içinde en az 100 belgelik gümrük işlemi yapmış olmalıdır.
  • Başvuruda bulunduğu işte son 3 yıllık faaliyet gösteriyor olması gerekir.
  • Bünyesinde uzman personel çalıştırıyor olması gerekir.
  • Herhangi bir vergi, SGK borcu olmamalıdır.
  • Son bir yıl içinde istenilen ithalat ve ihracat rakamlarına ulaşabiliyor olması gerekir.

YYS danışmanlığı yapan firmamız ile iletişime geçerek sizlerde konuya ilişkin olarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Sizlere bu konuda bilmeniz gereken tüm detaylardan bahsedebiliriz. Bu bizler için oldukça kolaydır ve sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Kısa Sürede YYS Almak İçin Ne Yapılması Gerekir?

Kısa bir süre içerisinde yetkilendirilmiş yükümlü statüsü almak istiyorsanız yapmanız gereken bu alanda sizlere danışmanlık hizmeti verecek bir firma bulmak olacaktır. Bu konuda danışmanlık hizmeti veren ekipler sizlere son derece etkin bir biçimde yardımcı olacaktır. Bizlerde bu konuda sizlere en iyi şekilde yardımcı olmak için çalışmaktayız. Sizlerde bizler ile çalışarak kendiniz için en iyi tercihi yapabilirsiniz. İyi bir yetkilendirilmiş yükümlü statüsü danışmanı arıyorsanız bizler ile iletişime geçebilirsiniz.

YYS Danışmanı

Yetkilendirilmiş yükümlü statüsü almak isteyenlerin bilgi ve yardım almak için başvurduğu kişilere YYS danışmanı ismi verilmektedir. Bu kişiler sizlere danışmanlık hizmeti vererek süreci daha kolay atlatmanızı sağlamaktadır. Bu alanda yeterli uzmanlığa ve deneyime sahiplerdir. Bu yüzden de sizlere süreci yönetirken bilgi birikimleri ile yardımcı olabilirler. Bizler de bu alanda danışmanlık hizmeti veren uzman bir ekip olmaktayız.

YYS Danışmanı Nasıl Bulunur?

Yetkilendirilmiş yükümlü statüsü danışmanı bulmak istiyorsanız gönül rahatlığı ile bizler ile iletişime geçebilirsiniz. Sizlere en iyi şekilde yardımcı olacağımızdan emin olabilirsiniz. Bizler tecrübeli, uzman ve işini oldukça seven bir ekip olmaktayız. Bu özelliklerimiz sayesinde de YYS danışmanı olarak oldukça tercih edilmekteyiz. Sizlerde deneyimlerimizden yararlanmak ve bir an önce bu önemli statüye sahip olmak istiyorsanız bizler ile iletişime geçebilirsiniz. Tüm ekibimiz ile beraber sizlere en iyi şekilde yardımcı olacağımızdan emin olabilirsiniz. Daha fazla bilgi almak için https://www.consulturkglobal.com adresinden ulaşabilirsiniz.