Popo Kaldırma

Tıp ilerledikçe de estetikte kendini geliştirmeye devam etti. Vücudun orantısız yerlerinden rahatsız olan bayanların kurtarıcısı estetik oldu. Bunlardan biri de popo kaldırmadır. Böylelikle rahatsız olduğunuz yerleri kısa sürede daha estetik bir görünüme sahip olabilirsiniz. Ayrıca dengesiz ve orantısız hatlarınızı popo kaldırma ameliyatı sayesinde ortadan kaldırmış olursunuz. Popo kaldırma ameliyatlarında kullanılan yöntemlerden en çok yağ enjekte, yağ bezelerine dolgu ve kalçanın protezlerine işlem uygulanmasıdır.

Bayanların popo kısmında en çok rahatsızlık duyduğu sebep ise popo kısmında sarkık bir görünüm ve genetik görünüm bozukluğu gibi problemlerden dolayı daha çok tercih ediliyor. Günümüzde popo kaldırma ameliyatı sırasında uygulanan ve en başarılı teknik ise yağ enjekte işlemidir. Hem daha ekonomik hem de daha hızlı sonuç alınıyor. Bu işlem bel ve karın kısmındaki zararsız yağ tabakalarını alarak kalçaya enjekte ediliyor. Vücudunun yapısından alındığı için vücut daha hızlı kabul edebiliyor. Böylelikle işlem sonunda hasta daha mutlu ayrılabiliyor.

Popo Kaldırma İşlemi Hangi Durumlarda Yapılması Gerekir?

Bayanların en hassas oldukları yer ise güzelliktir. Güzelliğine daha çok güzellik katmak isterler. Özellikle kıyafetinizde daha şıklık katacak olan yer ise kalça kısmıdır. Bazı kişilerin genetik sebebinden dolayı kalça kısmı düzdür. Bu da her kıyafetin şık durmasını engeller. Bu yüzden birçok bayanın ilk tercihi popo kaldırma oluyor.

Fazla kilolarını verirken popo kısmında beklenmedik şekilde sarkıklık ve düzlük meydana geldiğinde, 45 ile 75 yaş arasında olan bayanlarda popo estetiği yapılması gerekir. Böylelikle daha kalkık bir popo ve dolgulu kalçanız olacaktır. Vücudunuzun belli bölgelerinden yağlar alınarak kalçadaki hücrelere enjekte ederek yapılır. Böylelikle daha hızlı sonuç alınır.

Popo Kaldırma işlemi Nasıl Yapılır?

Popo kaldırma işlemi sanıldığı kadar kolay bir işlem değildir. Hastanın durumuna göre yağ, protez ve dolgu işlemlerinden biri kullanılarak popo kaldırma işlemi gerçekleştirilir. Yağ enjektesi adından da anlaşılacağı üzere vücudunuzdaki fazla yağları alınmasıyla işlem yapılır. Bu işlem hem ekonomik hem de daha hızlı sonuç almanızı sağlar. Bu işlemin diğer ismi ise Liposuction işlemi olarak da bilinir. Bu işlem sayesinde kişi hayalindeki kalça görünümüne sahip olur. Ayrıca fazla ve orantısız yerlerini alarak daha estetik görünmesi sağlanır. 

Diğer bir işlem olan dolgu işlemi ise kalçanın tam hücresel kısımlarına iğne eşliğiyle dolgu yapılma işlemidir. Bu sayede kalça daha düz ve yuvarlak görünüme alınması sağlanır. Diğer bir işlem olan protez işlemi ise bu işlem daha zahmetli ve ameliyat gerektiren bir işlemdir. Popo kısmından belli santimlik alan açıldıktan sonra küçük çaplı protezler yerleştirilir.  Daha sonra estetik dikiş yapılır. Hasta daha sonra ağrı hissedebilir.

Avantajları Nelerdir?

Popo kaldırma işlemi sayesinde genetikten dolayı görünümde bozukluk olan yerleri daha kısa sürede düzenlenir. Kıyafetlerde daha fit ve alımlı görülmesi sağlanır. Daha dolgulu ve dik kalçaya sahip olursunuz. Egzersiz ve spor yapmanıza gerek yoktur. Fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Ekonomiktir. Ağrı ve sızı hissetmezsiniz. Günlük yaşantınızı daha hızlı dönersiniz.  Vücudunuz belli işlemlerden sonra komplikasyon oluşturmaz. Böylelikle sağlığınıza zara verecek etkenlerin önüne geçilmiş olunur. Kalçanızda oluşan fazlalıklardan kurtulursunuz. Pop kaldırma işleminden sonra kişi kendini daha çok sever ve özgüven kazanır.

Popo Kaldırma İşleminden Sonra Dikkat Edilecek Hususlar

Popo kaldırma işleminden en az 4 gün boyunca duş alınmaması gerekir. Ayakta duş alınması gerekir. Fazla su ile temas kurulmaması lazım. Gerekli bakımları doktor kontrolü ile yapılması gerekir. Aksi halde bazı olumsuzluklardan kaçınılması imkansızdır. Doktorun önerdiği korseyi minimum 2 hafta boyunca kullanılması gerekir. Dolgu ve yağ enjekte işlemi uygulanan hasta eğer çalışıyorsa 3 gün evinde istirahat etmesi gerekir.

Protez işlemi, uygulanan hasatlarda is bu işlem 5 ile 10 gün arasında değişiyor.  İşlem uygulanan hastalara verilen ilaçları doğru ve düzgün şekilde kullanması gerekir popo kaldırma işleminden sonra verilen egzersizler düzgün ve dikkatli yapılması gerekir.

Neden En Çok Yağ Enjeksiyon Yöntemi Kullanılıyor

Popo kaldırma ameliyatında uygulanan yağ enjeksiyon en sık kullanılan yöntemlerden biridir. Ekonomik olması daha çok tercih edilmesine sebep oldu. Daha hızlı sonuç veriyor. Yüzde yüz kesin sonuç daha fit ve dolgulu kalçalara sahip olmanız sağlanıyor.  Vücuda herhangi bir komplikasyon oluşturmaz. Böylelikle hastanın ek tedavilere ihtiyaç yoktur. Fazla kilolar varsa bu yöntem sayesinde minimum seviyeye indirilir. Daha kalkık ve dolgulu görünüme sahip olursunuz. Eğer siz de popo kaldırma işlemi uygulamak isterseniz kurumumuzdan bu hizmeti alabilirsiniz.

https://www.etileresthetique.com/ adresinden daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.