İkinci El Hasta Karyolası Alınır mı?

İkinci el hasta karyolası alırken firma seçiminin önemi oldukça fazladır. Profesyonel ve kurumsal firmalardan alınacak ikinci el hasta yatağı satışları ve kiralama hizmeti çok daha güvenilir olacaktır. Bakımı yapılmış ve hijyenik olan hasta yatağı ve karyolaları, her zaman için kullanımı önerilen güvenilir yataklardır. Firmamız, ikinci el hasta yatağı ve karyolalarının bakımını en ince ayrıntısına kadar yapan güvenilir kuruluşlar arasındadır.

Yatakların temizliği de hijyenik koşullara uygun şekilde gerçekleştirilmektedir. Hasta yatağı alacak olanlara verilecek önerilerin başında, yatan hastanın rahatsızlığına uygun olan yatakların seçilmesidir. Felçli, yaşlı ve uzun süre yatak istirahatı gerektiren hastalarla genç ve çocuk hastaların kullanacağı yatak tasarımları farklı özellikler içermelidir. Hizmet alınacak olan firmanın bu konuda bilgilendirme yapması, doğru yatak seçiminde son derece önem taşımaktadır.

Hasta Yatağı Kiralama Nedenleri

Hasta yatağı kiralama nedenleri arasında ilk sırayı ekonomik olmaları alacaktır. Her bütçenin rahatlıkla temin edebileceği hasta yatakları içerisinde kiralama seçenekleri ilk sırayı alacaktır. Hasta yataklarındaki her türlü konfor ve motorlu çalıma prensipleri, kiralanan hasta yataklarında da mevcuttur. Firmamız, zengin hasta yatağı çeşitleri ile kiralama ve satış hizmetini sunan kuruluşlar arasındadır. Hasta yataklarının temiz ve bakımlı olması son derece önem taşımaktadır.

Kullanılacak olan yatakların sağlık açısından hijyen koşullarına uygun olarak temizlenmesi, son derece önem taşımaktadır. Bu nedenle, hasta yatağı kiralama hizmetini firmamız gibi kurumsal yerlerden almak oldukça önem taşımaktadır. Hasta yataklarında kiralama sonrası, işi biten yataklar, firmamızca bulunulan yerden alınacaktır. Bu sayede, hasta yatağını kiralayan kişilerin yatağı firmaya taşımasına gerek kalmamaktadır. Firmamız, hasta yataklarında satın alınan yataklara sunduğu bakım hizmetini kiralanan yataklara da sunmaktadır.

Hasta Yatağı Alırken Bütçeye Yük Olmayacak Seçenekler

Hasta yatağı fiyatları, firmadan firmaya değişkenlik göstermektedir. Bu konuda firmaların fiyat politikaları kadar yatağın özellikleri de etkendir. Kiralık ya da ikinci el hasta yatakları, her zaman için en uygun fiyat seçeneklerine sahiptir. Hasta yataklarının bütçeye yük olmaması için önerilen bazı yatak modelleri de bulunmaktadır. Firmamızın kendi üretimi olan ekonomik hasta yatağı seçenekleri bunların içerisinde ilk sırayı almaktadır.

Diğer hasta yataklarında bulunan motorlu çalışma prensipleri bu yataklar için de söz konusudur. Hasta yataklarının kaliteli olduğu kadar fonksiyonel olması da son derece önem taşımaktadır. El kumandası ile hareket sağlanan hasta yataklarımız, iki, üç hatta dört motorlu seçenekleri ile hareket konforu sunmaktadır. Elektrik kesintilerinin sık yaşandığı yerlerde hem elektrikli hem de pilli çalışma prensiplerine uygun yataklar önem taşımaktadır. Firmamızın bu konuda da farklı yatak seçenekleri bulunmaktadır.

Havalı Yatakların Sunduğu Avantajlar

Havalı yatak tasarımları, pek çok yönden avantajlı yataklardır. Özellikle, yaşlı hastalar için önerilen hasta yatakları, havalı hasta yataklarıdır. İçlerinden geçen hava boruları yatan hastaya rahatlık ve konfor sunacak tasarımlardır. Havalı hasta yatakları, yatan hastanın cilt ve omurga sağlığı için son derece önem taşmaktadır. Cilt yaralarının açılmasını önlediği gibi, pozisyon verme özelliği ile yaşlı hastalara konfor sağlamaktadır. Firmamızın havalı hasta yatakları son derece kaliteli ve sağlıklı tasarımlardır.

Güvenilir Hasta Yatakları

Hasta yataklarımız, koruyucu güvenlik bantları, tekerleklerde ABS fren sistemi ile güvenilir hasta yataklarıdır. Paslanmayan yapısı ile hava koşullarından etkilenmeyen hasta yataklarıdır. Her yaş grubuna uygun farklı hasta yataklarımız mevcuttur. Hasta karyolalarında şık tasarımlarımız, hastaya moral verecek modellerden oluşur. Teknik servis ve yerinde kurulum hizmetimiz ile hasta yatak temininde firmamızdan hizmet alınması önerilir.